大发体育网上娱乐

Alleen verkrijgbaar in het Engels

大发体育网上娱乐 ontdek uw banden met plaatsen, culturen en anderen.

Het is uw verhaal zoals alleen AncestryDNA dit kan vertellen.

Kom in contact met verwanten waarvan u niet wist dat u ze had.

Meer dan 5.000.000 mensen大发体育网上娱乐 hebben onze test al gedaan. Wij kunnen u dus koppelen aan meer mensen waarvan het DNA deels overeenkomt met dat van u. Dat kunnen naaste familieleden zijn. Dat kunnen verre neven of nichten zijn. Maar uw levens zijn op de een of andere manier met elkaar verbonden, groot of klein. Uw DNA brengt u samen.

Italiaans? Nigeriaans? Wat bent u?

uw dna vertelt een verhaal. ancestrydna brengt het tot leven en helpt u meer inzicht te krijgen in uzelf. want wanneer u meer weet over wie u bent, kan dit u helpen uw toekomst beter vorm te geven. klaar voor de start?

Aan de slag gaan is eenvoudig dankzij 's werelds grootste DNA-klantencommunity.

大发体育网上娱乐 in drie stappen bent u op weg.

 • Bestel大发体育网上娱乐 een kit met gemakkelijk te volgen instructies.

 • Activeer大发体育网上娱乐 uw kit en retourneer uw speekselmonster in een reeds gefrankeerd postpakket aan ons hypermoderne laboratorium.

 • Binnen slechts 6-8 weken staan uw resultaten online gereed.

Wilt u nog meer te weten komen? Krijg antwoorden op veelgestelde vragen.

 • Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij hanteren de binnen onze sector geldende beveiligingsprocedures voor het bewaren van uw DNA-monster, uw DNA-testresultaten en andere persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. Daarnaast slaan wij uw DNA-testresultaten en DNA-monster op zonder uw naam of andere algemene informatie die u persoonlijk kan identificeren. U bent eigenaar van uw DNA-gegevens. U kunt op elk gewenst moment uw ruwe DNA-gegevens downloaden, ons vragen uw DNA-testresultaten te verwijderen zoals beschreven in de privacyverklaring van AncestryDNA, of ons vragen uw fysieke DNA-speekselmonster te vernietigen. Wij delen uw naam of andere algemene informatie die u persoonlijk identificeert en die is gekoppeld aan uw genetische gegevens niet met derden, behalve wanneer dit wettelijk is verplicht of met uw expliciete toestemming.

  Raadpleeg voor meer informatie over privacy bij AncestryDNA de privacyverklaring van AncestryDNA en ga naar ons Privacycentrum大发体育网上娱乐.

 • ancestrydna is een grensverleggende service voor het testen van dna en gebruikt de nieuwste autosomale testtechnologieën om de manier waarop u uw familiegeschiedenis ontdekt revolutionair te veranderen. deze service combineert geavanceerd dna-onderzoek met 's werelds grootste online bron op het gebied van familiegeschiedenis om uw genetische afkomst te voorspellen en u te helpen nieuwe familiebanden te ontdekken. de etniciteit wordt in kaart gebracht waarbij meerdere generaties terug wordt gegaan, en u krijgt inzichten in mogelijkheden zoals: uit welk deel van europa zijn mijn voorouders afkomstig, of stammen zij mogelijk uit de oost-aziatische regio? ancestrydna kan ook helpen relaties vast te stellen met onbekende verwanten door middel van een dynamische lijst met overeenkomend dna.

 • 大发体育网上娱乐 uw resultaten van ancestrydna omvatten informatie over uw afkomst uit 1000 verschillende regio's/etniciteiten en identificeren mogelijke verwanten door dna te vergelijken met dat van anderen die de ancestrydna-test hebben gedaan. uw resultaten zijn een uitstekend uitgangspunt voor meer onderzoek naar uw familiegeschiedenis, en het kan tevens een manier zijn om nog dieper te duiken in het onderzoek dat u reeds hebt gedaan.

 • 大发体育网上娱乐 de ancestrydna-test kan voorspellen of u mogelijk deels afstamt van de inheemse amerikaanse bevolking, zoals de indianenstammen die oorspronkelijk in noord-amerika woonden, waaronder de vs, canada en mexico. de resultaten geven momenteel nog geen inzicht in de afstamming van een specifieke stam. (houd rekening met het feit dat de ancestrydna-resultaten omtrent uw etniciteit niet kunnen worden gebruikt ter vervanging van bepaalde wettelijke documenten.)

 • 大发体育网上娱乐 ancestrydna is een eenvoudige speekseltest die u thuis kunt uitvoeren. na uw bestelling ontvangt u de ancestrydna-kit binnen enkele dagen per post. uw ancestrydna-kit omvat complete instructies, een speekselmonsterbuisje en een reeds gefrankeerd postpakket (zodat u geen aanvullende kosten hoeft te maken voor het opsturen van uw dna). nadat u uw monster hebt geretourneerd door dit simpelweg op de post te doen, wordt uw dna verwerkt in het laboratorium. vervolgens ontvangt u een e-mail met de mededeling dat uw resultaten gereed zijn om te worden bekeken op de website van ancestrydna.

 • AncestryDNA is de toonaangevende aanbieder van DNA-tests voor familiegeschiedenis. Meer dan 6 miljoen mensen hebben de AncestryDNA-test reeds gedaan en u krijgt toegang tot Ancestry, wereldwijd de grootste online bron voor familiegegevens met miljoenen stambomen en meer dan 20 miljard geschiedkundige gegevens.

 • vanaf het moment dat het laboratorium uw dna-monster heeft ontvangen, duurt het normaliter 6-8 weken voordat uw ancestrydna-testresultaten zijn verwerkt. in verband met het grote aantal aanvragen, is het mogelijk dat het langer dan 8 weken duurt voordat de resultaten bekend zijn. vergeet niet dat u uw dna-kit ook online moet activeren om de verwerking te starten.

 • wanneer uw ancestrydna-resultaten gereed zijn, ontvangt u hierover een e-mail van ancestrydna, met een link naar uw resultaten. uw resultaten zijn tevens online beschikbaar via uw met een wachtwoord beschermde ancestrydna-account.

 • de ancestrydna-test gebruikt autosomale dna-tests op basis van microarrays, waarmee het gehele genoom van een persoon op meer dan 700.000 locaties kan worden onderzocht. en dit alles dankzij een simpel speekselmonster. de nieuwe online interface bevat tevens de allernieuwste hulpmiddelen waarmee u uw dna-resultaten kunt gebruiken voor onderzoek naar uw familiegeschiedenis.

 • 大发体育网上娱乐 ja, zowel vrouwen als mannen kunnen ancestrydna gebruiken omdat iedereen het geteste dna met zich mee draagt. mannen en vrouwen worden ook op dezelfde manier getest en op hetzelfde aantal markers. anders dan sommige andere dna-tests, die alleen het y-chromosoom analyseren (en die alleen door een man kunnen worden gedaan om de directe vaderlijke afstamming te bepalen) of mitochondriaal dna (test voor mannen en vrouwen, maar er wordt alleen gekeken naar de directe verwantschap in de moederlijke lijn), kijkt ancestrydna op meer dan 700.000 locaties naar het complete genoom van een persoon.

Vraag nu uw AncestryDNA-test aan.

SLECHTS

Vraag nu uw AncestryDNA-test aan.

SLECHTS
SLECHTS

hebt u al een kit?

Kit activeren